la ce ora incepe black friday pe emag

La ce ora incepe Black Friday pe Emag

Ce este Black Friday?

Black Friday, cunoscut ca fiind cea mai mare zi de shopping din an, are origini in Statele Unite si este celebrat in ziua de vineri imediat dupa Ziua Recunostintei. Aceasta zi marcheaza inceputul sezonului de cumparaturi de iarna, iar reducerile semnificative oferite de comercianti atrag milioane de consumatori in cautarea celor mai bune oferte. In Romania, Black Friday a fost adoptat cu succes de mai multi ani, devenind un eveniment major in calendarul comercial.

Cand incepe Black Friday pe eMAG?

eMAG, unul dintre cei mai mari retaileri online din Romania, organizeaza anual evenimentul Black Friday, care atrage atentia unui numar impresionant de consumatori dornici sa beneficieze de oferte speciale. In ultimii ani, eMAG a inceput Black Friday nu doar in ziua de vineri, ci a extins perioada de oferte, incepand chiar de la mijlocul saptamanii. Desi ora oficiala de start poate varia de la un an la altul, in mod traditional, Black Friday pe eMAG incepe la miezul noptii, imediat dupa ora 00:00 in noaptea de joi spre vineri.

De ce sa fii atent la ora de start a Black Friday pe eMAG?

Ora de incepere a Black Friday pe eMAG este cruciala pentru consumatori, deoarece multe dintre cele mai atractive oferte sunt limitate si se epuizeaza rapid. Produsele cu cerere mare, cum ar fi electronicele, electrocasnicele mari, laptopurile sau telefoanele mobile, pot fi vândute in doar câteva minute dupa ce sunt puse in vanzare. Prin urmare, cumparatorii care stiu exact cand incep reducerile au un avantaj semnificativ, putand accesa site-ul la timp pentru a prinde produsele dorite.

Sfaturi pentru a profita la maximum de Black Friday pe eMAG

Pentru a te asigura ca nu ratezi cele mai bune oferte pe eMAG de Black Friday, este recomandat sa te pregatesti din timp. In primul rand, este util sa iti faci un cont pe site si sa te asiguri ca toate informatiile tale de plata si adresa de livrare sunt actualizate. De asemenea, este o idee buna sa iti faci o lista cu produsele dorite si sa le adaugi in cosul de cumparaturi inainte de startul evenimentului. In acest fel, vei putea finaliza cumparaturile rapid, inainte ca produsele sa se epuizeze. Nu in ultimul rand, urmareste anunturile si comunicatele de presa ale eMAG pentru a fi la curent cu ultimele informatii despre ora de start si ofertele disponibile.

Ce categorii de produse sunt de obicei in oferta la Black Friday pe eMAG?

La Black Friday, eMAG ofera reduceri la o gama larga de produse, de la electronice si electrocasnice, la articole de imbracaminte, jucarii, produse pentru casa si gradina, si multe altele. Electronicele, in special, sunt extrem de cautate, incluzand televizoare, laptopuri, tablete si telefoane mobile. De asemenea, electrocasnicele mari cum ar fi frigiderele, masinile de spalat si aspiratoarele, sunt produse pentru care se ofera discounturi semnificative. In plus, produsele de ingrijire personala, articolele sportive si jucariile sunt alte categorii populare pe care consumatorii le urmaresc in aceasta zi.

In concluzie, Black Friday pe eMAG este un eveniment major de shopping in Romania, iar cunoasterea orei de start poate fi cruciala pentru a profita de cele mai bune oferte. Fiind pregatit si informat, ai toate sansele de a face achizitii avantajoase, economisind semnificativ la produsele dorite.

Împărtășește-ți dragostea
Kumparaturi
Kumparaturi
Articole: 244